Ervaringen Met Voorwaarden

Hoewel de site Ervaringen Met met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld en wordt onderhouden, kunnen er geen garanties gegeven worden over de beschikbaar gestelde informatie danwel de inhoud van de webshop waar Ervaringen Met naartoe verwijst ten alle tijden volledig en/of juist is.

Een groot deel van de gegevens welke op deze site staat is afkomstig van consumenten en/of webwinkeliers zelf. Ervaringen Met kan om deze reden helaas geen garanties geven over de juistheid, volledigheid of nauwkeurigheid van de informatie op haar website. Ook kan Ervaringen Met niet verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de op haar website geplaatste informatie. Reviews en beoordelingen welke door consumenten bij webshops als sneakerbaas of dokteronline.com worden geschreven worden direct geplaatst op deze website.

Als bezoeker bezoekt u Ervaringenmet.nl geheel op uw eigen risico. Elke beslissing tot het kopen van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen via Ervaringen Met is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Meer informatie over veilig internetten vindt u op Digibewust.nl.

Het is ook niet toegestaan op Ervaringen Met uitlatingen te doen met een gewelddadig, racistisch, seksueel of aanstootgevend karakter. Deze zaken worden door Ervaringen Met beoordeeld. Wanneer Ervaringen Met door het plaatsen van dergelijke mededelingen schade ondervindt, zal Ervaringen Met de persoon welke deze informatie plaatst daarvoor aansprakelijk stellen.

Copyright Ervaringen Met

Het is niet toegestaan deze site of delen daarvan te kopiƫren, over te nemen, te wijzigen of anders dan ter kennisname van de hier opgenomen informatie te gebruiken, behoudens voor zover daar schriftelijk en voorafgaande toestemming voor is verleend door Ervaringenmet.nl.